Vaimo luvalla vieraissa vaimolle vierasta munaa

Vaimo vieraissa sivu 11 Keskustelu Anna Miehet ovat kirjoitelleet, miltä tuntuu, kun vaimo käy luvan kanssa naimassa vierasta miestä. Olen tehnyt sitä vuosia, joten olisi kiva kuulla. Meilläkin vaimolla lupa vieraissa käyntiin. Tän rva n mies on työnsä vuoksi matkoilla usein ja vaimo on sitä mieltä, että ystävätär tarvii munaa sännöllisesti. Vaimon mietteitä - Ryhmäseksi - Suomi24 Keskustelut Mies antoi minulle luvan käydä vieraissa, sillä hän ajatteli, että ei voinut. Hannan, 45, mies ei halunnut

Thai hieronta nurmijärvi transvestiitti seuraa

Vaimo vieraissa sivu 11 Keskustelu Anna Miehet ovat kirjoitelleet, miltä tuntuu, kun vaimo käy luvan kanssa naimassa vierasta miestä. Olen tehnyt sitä vuosia, joten olisi kiva kuulla. Meilläkin vaimolla lupa vieraissa käyntiin. Tän rva n mies on työnsä vuoksi matkoilla usein ja vaimo on sitä mieltä, että ystävätär tarvii munaa sännöllisesti. Vaimon mietteitä - Ryhmäseksi - Suomi24 Keskustelut Mies antoi minulle luvan käydä vieraissa, sillä hän ajatteli, että ei voinut. Hannan, 45, mies ei halunnut vaimonsa näivettyvän seksittömässä. Muitakin varmaan on, millaisia kokemuksia teillä.

Hienotunteisuudella ja naisen ehdoilla homma oli todella miellyttävä. Me kaksi viisikymppistä sovimme tämän asian heti suhteemme alussa muutama vuosi sitten. Ehdotin itse avointa suhdetta jo muutama vuosi sitten, mutta tuolloin mieheni ei ollut siihen valmis. Ehtona oli, että kyse olisi vain seksistä eikä se näkyisi mitenkän kodissamme eikä parisuhteessamme. Itse en ole tarvinnut ketän toista. Kommentointi on avoinna klo 7 -. Kolmen kimppaa on kokeiltu siten, että meitä oli kaksi naista ja mieheni ja todella ihanaa oli. Yli 18-vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Olet alle 18 vuotta, tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.


Xpress dating site review kotka

Anaali hieronta sain nuorta pillua 931
Ilmainen pillu video aikuisviihde kuopio Katriina, 42, pelastimme syrjähypyillä avioliittomme. Seksitönkin suhde voi toimia, jos kumpikaan ei halua seksiä tai toinen tyytyy masturbaatioon. Saisitte molemmat raakel liekki mun leffa hot girls sex nähdä kun raakel liekki mun leffa hot girls sex omaa puolisoa hyväilee ja pitä hyvänä joku muu? Avioliiton ulkopuolinen seksi on todellakin pelastanut suhteemme. Syynä oli sydäninfarkti ja siihen saatu läkitys.
vaimo luvalla vieraissa vaimolle vierasta munaa Tilanneviesti, tervetuloa lukemaan keskusteluja! Käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot, tuotteet. Tulimme suhteemme alkuaikoina tulokseen, että seksi muiden kanssa on sallittua, kunhan se tapahtuu kaupunkimme ulkopuolella. Hänelle minun hyvinvointini on kaikki kaikessa.
Raskaus ja ruskea vuoto vet pussy 880